Over OHE

Welkom bij Online Hotel Experts!

“Onze doelstelling; u meer reserveringen te leveren en u kosten te besparen”

Internet is inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste medium voor hotelreserveringen. U dient continu te innoveren om uw aanwezigheid op internet af te stemmen op de verwachtingen van de gast. Het is dus van wezenlijk belang dat uw hotel goed gepositioneerd is op het Internet en dat de consument via vele kanalen de weg kan vinden naar uw hotel. Online Hotel Experts loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen die extra omzet kunnen opleveren en wij helpen u graag het maximale te bereiken.

Sinds 2006 heeft Online Hotel Experts (OHE) zich gespecialiseerd in online marketing in de hotelbranche. Wij hebben ons ontwikkeld in het maken van websites voor hotels. Daarnaast hebben wij de website www.hotelmoment.nl gelanceerd, een boekingssite gericht op de verkoop van arrangementen. Hierdoor heeft OHE veel ervaring opgedaan op het gebied van online omzet genereren en in het opzetten van succesvolle marketingconcepten.

Door de strategische samenwerking tussen Online Hotel Experts en SmartHOTEL is er een nieuw tijdperk aangebroken. Met trots presenteren wij u dan ook ons vernieuwde, complete E-commerce concept voor de hotelbranche.

“Online Hotel Experts is de online E-commerce partner van de hotelbranche….”

In dit concept onderscheiden wij 4 producten die u gezamenlijk of los kan afnemen. Alle producten zijn erop gericht om uw online omzet te verhogen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en volgen trends en ontwikkelingen op de voet, zodat wij u een omzet verhogend en gebruiksvriendelijk product kunnen aanbieden. Zo kunt u zich richten op uw gasten en laat u alle internetactiviteiten aan de specialisten over.

Wij  vinden persoonlijke service erg belangrijk. Met een achtergrond in de hotellerie, een luisterend oor en ruime expertise, bieden wij u dé totaaloplossing op E-commerce gebied.

Waarom zaken doen met Online Hotel Experts?

–        Jarenlange ervaring op het gebied van online marketing in de hotelbranche;

–        Eén vast contactpersoon voor al uw vragen;

–        Compleet productenpakket op het gebied van E-commerce;

–        ‘No cure no pay’ en een niet goed geld terug garantie;

–        Geen loze beloften, maar keiharde garanties.

Bezoek onze website of neem telefonisch contact met ons op om te bespreken hoe we onze slogan “more reservations…”voor u kunnen waarmaken.

Met vriendelijke groet,


Laurence Drescher

Manager Online Hotel Experts